• Ползите от изнесените услуги / аутсорсинг

  Какво в изнесените услуги ви носи полза?

  • Изнесен пейрол 

  Една от най-големите ползи на аутсорсинг модела е, че тя освобождава и разтоварва своите вътрешни отдели от счетоводна дейност свързана с администрацията на изнесените служители.

  Всички  административни процеси, свързани с обработката на възнагражденията на вашите служители, поддържането на трудовите договори, данъците и обезщетенията се поемат от аутсорсинг компанията.

  Спестявайки от времето си за обработката на необходимите документи, контролът, дори отпуск и всички останали точки приспадащи към тази категория, когато аутсорсвате имате възможност да дадете фокус на истински важните неща за развитието на бизнеса си.

  • Спестяване на време от безкрайни интервюта 

  Ето и следващото огромно предимство, спадащо към категорията с плюсове при аутсорсването на човешки ресурс. Всяка компания, търсеща определен кандидат, провежда безкрайни интервюта, влага усилия, време и енергия, докато срещне “евентуално” правилния кандидат.

  На първо място аутсорсинг компаниите разполагат с професионални мениджъри, които се заемат с интервюирането на хора с опит, качества  и умения, откривайки перфектното съвпадение, което да спада в критериите за търсещата позиция на вашата компания.

  На второ място вие наемате човек, обграден от професионалисти в сферата на продажбите. Това носи и изгражда допълнителни качества в човека, когото наемате.

  • Спестяване на средства

  Аспектите, влизащи към трудовото правоотношение се обработват чрез доставчика на услугата, което лишава компанията наела човешкия ресурс от средства за плащане на обезщетения и всички административни разходи, приспадащи към категорията.

  • Гъвкавост 

  Когато наемате човешки ресурс на друг пейрол, вие имате абсолютната гъвкавост и свобода да прецените дали това да бъде в краткосрочен или дългосрочен план.

  Има компании от най-различен сектор, които наемат хора поради различни причини. Всички те разполагат с огромната гъвкавост да увеличат или намалят екипа си много бързо. Истината е, че причината не е от значение. Тя, може да бъде всякаква, като вземем по-горните примери, така всеки от нас се сеща и за много други.

  Най-хубавото за всички тези ситуации и причини е,че си имат решение, “ ИЗНЕСЕНИ УСЛУГИ”, и това решение може да бъде абсолютно гъвкаво спрямо вашия бизнес и да стабилизира положението в компанията ви.

  За нас е истинско удоволствие да споделяме с вас ценна информация, която ние натрупваме след всеки нов клиент, проект и успешно квалифицирани човешки ресурси, приспособили се към компании от почти всеки един бранш.

  Ние вярваме,че с ценните си съвети Вие бихте могли да отворите вратите си за развитието на вашия бизнес, като спестите много от времето си и от всичко това което Ви споделихме днес.

  🗳️ Ако искате да получавате новини и полезни съвети за работа с LinkedIn директно на електронната си поща, абонирайте се за нашия LinkedIn бюлетин тук 👉 https://mercatus.bg/bg/contacts

  This site uses cookies to optimize performance for you. Accept if you agree with our cookie policy. Check them here .

  DevScale - Software development and design